Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Dubbel goed nieuws in aanloop naar match tegen Eupen

Club Brugge mascotte duimen omhoog

Woensdagavond verdedigt Club Brugge zijn leidersplaats in Eupen. Het belooft echter geen gemakkelijke opdracht te worden aan de Kehrweg. De laatste thuisnederlaag van Jordi Condom en zijn troepen dateert immers van 1 oktober. Bovendien werd Blauw-Zwart in de Beker van België met 3-2 uitgeschakeld door de Panda’s. Positief is alvast dat twee Brugse sterkhouders helemaal fit zijn geraakt.

Volgens HLN hoeft Club zich vanavond geen zorgen te maken om de beschikbaarheid van José Izquierdo en Lior Refaelov. Joske moest tegen KV Kortrijk op het uur noodgedwongen naar de kant omdat hij nog wat last had aan de heup en bovendien nog niet helemaal hersteld was van de ziekte die hem de match op Anderlecht deed missen.

Rafa is op zijn beurt hersteld van een stevige trap op de voet van ex-speler Birger Verstraete. Beide vleugelspitsen mogen aan de aftrap verwacht worden. Centraal achterin is het afwachten wie van het trio Stefano Denswil – Bjorn Engels – Benoît Poulain op de bank begint.

De kans is reëel dat er geen risico genomen wordt met Engels, die tegen KVK de 90 minuten volmaakte omdat Stefano Denswil (geelgeschorst) en Brandon Mechele (blessure) niet in actie konden komen. De Club-fans zullen hun ploeg massaal aanmoedigen tijdens deze verre verplaatsing.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws