Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Denswil blijft strijdvaardig: “Het ideale moment om te gaan winnen op Anderlecht”

Pina - Claudemir - Denswil - Vormer - Poulain (Club Brugge - Westerlo)

Na de bekeruitschakeling van vorige week tegen Eupen is nu ook het avontuur in de Champions League helemaal ten einde. Club was natuurlijk al langer zeker van de Europese exit, maar met de partij tegen Kopenhagen heeft het zijn laatste match op het kampioenenbal achter de rug.

“Het liefst waren we doorgestoten, maar het is een opluchting dat het erop zit”, vertelt Stefano Denswil aan Het Laatste Nieuws. “Nu hebben we met zijn allen nog maar één doel en dat is de titel pakken.” De eerstvolgende hindernis op dat parcours is de topper op het veld van Anderlecht. Club kon sinds 1998 niet meer winnen in het Constant Vanden Stockstadion.

“Zondag wordt het een lekkere strijd”, denkt Denswil. “Het is nooit gemakkelijk in Anderlecht. We hebben er al lang niet meer gewonnen en kunnen dus lekker aan de bak. Het is voor ons het ideale moment om daar als team te winnen. Sowieso voor de fans, maar ook om onze goede flow in de competitie aan te houden.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws