Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij Eupen en Club Brugge

Van Rhijn - Refaelov - Poulain - Vormer (Club Brugge - Kortrijk)

Woensdagavond wacht Club Brugge de moeilijke taak om zijn leidersplaats te verdedigen aan de Kehrweg. Eupen verloor al 5 competitiematchen op rij niet meer in eigen huis en klopte Blauw-Zwart in de Beker van België met 3-2. 

Er zijn vijf spelers waar Michel Preud’homme vanavond niét op kan rekenen. Het drietal Abdoulay Diaby (lies), Laurens De Bock (knie) en Anthony Limbombe (pubalgie) ligt nog een tijdje in de lappenmand en zal in 2016 niet meer in actie komen. Brandon Mechele kampt eveneens nog met een lichte blessure. Felipe Gedoz heeft zijn zinnen dan weer op een transfer gezet.

De Brugse fans maken met maar liefst 1.200 (!) de verre verplaatsing naar de Oostkantons. Met hun steun hoopt Blauw-Zwart de moeilijke klip te omzeilen. In het kader van de Warmste Wedstrijden neemt Club de kosten van én de toegangskaarten én de busreis voor zijn rekening. Bovendien wacht er bij aankomst nog een leuke verrassing van Lotus.

De belangrijkste afwezige bij Eupen is doelman Hendrik van Crombrugge. Zijn vervanger, Babacar Niasse, maakte afgelopen weken tegen Charleroi (2-2) en Anderlecht (4-0)  immers geen al te beste beurt. 

Opstelling Club Brugge

Butelle – Cools, Denswil, Poulain, Van Rhijn – Simons, Vormer, Vanaken – Izquierdo, Refaelov en Vossen

Wisselspelers: Bruzzese, Engels, Wesley, Pina, Storm, Claudemir en Bolingoli

Opstelling Club Brugge

Opstelling Eupen

Niasse – Diagne, Diallo, Blondelle, Al-Abdulrahman – Henry, Garcia, Bassey, Cases – Taulemesse en Sylla

Wisselspelers: Biersard, Mouchamps, Dufour, Sanogo, George, Radebe en Hackenberg

Dirk Deferme voorspelt Eupen – Club

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws