Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij Club Brugge en Moeskroen

Jelle Vossen doelpunt (Club Brugge - FC Porto)

Club Brugge wil ook in zijn laatste match van 2016 ongeslagen blijven in het Jan Breydelstadion. Met 17 overwinningen en 3 gelijke spelen op zak in eigen huis moet het dolende Moeskroen van Mircea Rednic een hapklare brok worden, maar voetbal blijft natuurlijk voetbal…

Michel Preud’homme kan vanavond geen beroep doen op geblesseerden Abdoulay Diaby (lies), Laurens De Bock (knie), Anthony Limbombe (pubalgie) en Brandon Mechele (voet). Het viertal zal op winterstage in het Spaanse Marbella verder werken aan hun terugkeer.

Voor Felipe Gedoz is het einde verhaal bij Club. Hij lijkt op weg naar het Braziliaanse Atlético Paranaense. Achterin kiest Preud’homme voor het centrale duo Stefano Denswil – Bjorn Engels. Zo kan Benoît Poulain zijn gekloven wenkbrauw verder laten genezen.

Opstelling Club Brugge

Butelle, Cools, Denswil, Engels, Van Rhijn, Simons, Vormer, Vanaken, Izquierdo, Refaelov en Vossen

Wisselspelers: Bruzzese, Poulain, Bolingoli, Pina, Claudemir, Storm en Moraes

Opstelling Club Brugge

Opstelling Moeskroen

Delac – Vojvoda, Peyre, Simic, Gulan, Hubert, Huyghebaert, Nkaka, Mohamed, Diedhiou en Trezeguet

Wisselspelers: Defourny, Manea, Olinga, Viola, Selak, Stojanovic en Mulic

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws