Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij Club Brugge en KV Kortrijk

Club-spelers vieren overwinning (Club Brugge - KV Mechelen)

Zondagavond komt KV Kortrijk op bezoek in het Jan Breydelstadion. Als Club Brugge erin slaagt om de drie punten thuis te houden, wordt het alleen leider. Koploper Zulte Waregem geraakte zaterdagavond immers niet verder dan een 1-1 gelijkspel op bezoek bij KV Oostende. 

Michel Preud’homme kan in de West-Vlaamse derby geen beroep doen op langdurig geblesseerden Abdoulay Diaby (lies), Laurens De Bock (knie) en Anthony Limbombe (pubalgie). Het drietal zal in 2016 niet meer in actie komen.

Voorts liggen ook Wesley Moraes en Brandon Mechele in de Blauw-Zwarte lappenmand. Beide spelers blesseerden zich maandag in de beloftenwedstrijd tegen Standard. Voor Felipe Gedoz is het einde verhaal bij Club. Hij werd onlangs door MPH weggestuurd vanop training. Stefano Denswil is dan weer geelgeschorst. In totaal zitten we dus aan 7 afwezigen.

Achterin keert Bjorn Engels na drie maanden blessureleed meteen terug in de basis. Maandag maakte de verdediger probleemloos de 90 minuten vol met de beloften. Engels vormt het centrale duo met Benoît Poulain.

Opstelling Club Brugge

Butelle, Cools, Poulain, Engels, Van Rhijn, Simons, Vanaken, Vormer, Izquierdo, Refaelov en Vossen

Wisselspelers: Bruzzese, Touba, Bolingoli, Pina, Claudemir, Vlietinck en Storm

Opstelling Club Brugge

Opstelling KV Kortrijk

Kaminski, Metanire, Goutas, Gigot, Joaozinho, Verstraete, De Mets, Rolland, Ouali, Totovytskyi en Saadi

Wisselspelers: Sifakis, Pavlovic, Rougeaux, Mercier, D’Haene, Veldwijk en Sarr

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws