Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Dan toch nog een waterkansje voor Club Brugge om Ryan binnen te halen

Ryan - Refaelov - Agu (Club Brugge - Anderlecht)

Mathew Ryan beleeft momenteel een horrorseizoen bij Valencia. De 24-jarige Australiër is pas derde doelman bij de nummer 17 uit de Primera Division en verzamelde – mede door blessures – slechts 180 speelminuten in 15 matchen. De doelstelling voor komende winter is dan ook erg duidelijk, zo vertelt de zaakwaarnemer van het gewezen sluitstuk van Club Brugge.

“Maty is veel te goed om op de bank te zitten”, vertelt spelersmakelaar Mikkel Beck in de buitenlandse pers. “Hij wil spelen en dus moet er een einde komen aan deze situatie. Hij is klaar om er weer stevig in te vliegen.”

“Als er een club is die Ryan voor zes maanden wil huren én we zijn zeker dat hij speelt, dan kunnen we altijd praten. Maar dat zijn wel onze voorwaarden”, klinkt het.

Horvath

Eerder polsten zowel Club als Gent al naar Ryan, maar zijn loon is een heikel punt. In Spanje verdient de ambitieuze doelman naar verluidt immers zo’n 2 miljoen euro per jaar. In Jan Breydel zou de goalie echter wel de garantie kunnen krijgen dat hij tussen de Blauw-Zwarte palen staat.

De kans dat Ryan effectief terugkeert naar de Jupiler Pro League blijft klein, maar zijn zaakwaarnemer zet de deur bij deze wel op een kier. De meest concrete piste voor een nieuwe doelman is echter nog altijd Ethan Horvath.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws