Dan toch nog een waterkansje voor Club Brugge om Ryan binnen te halen

Ryan - Refaelov - Agu (Club Brugge - Anderlecht)

Mathew Ryan beleeft momenteel een horrorseizoen bij Valencia. De 24-jarige Australiër is pas derde doelman bij de nummer 17 uit de Primera Division en verzamelde – mede door blessures – slechts 180 speelminuten in 15 matchen. De doelstelling voor komende winter is dan ook erg duidelijk, zo vertelt de zaakwaarnemer van het gewezen sluitstuk van Club Brugge.

“Maty is veel te goed om op de bank te zitten”, vertelt spelersmakelaar Mikkel Beck in de buitenlandse pers. “Hij wil spelen en dus moet er een einde komen aan deze situatie. Hij is klaar om er weer stevig in te vliegen.”

“Als er een club is die Ryan voor zes maanden wil huren én we zijn zeker dat hij speelt, dan kunnen we altijd praten. Maar dat zijn wel onze voorwaarden”, klinkt het.

Horvath

Eerder polsten zowel Club als Gent al naar Ryan, maar zijn loon is een heikel punt. In Spanje verdient de ambitieuze doelman naar verluidt immers zo’n 2 miljoen euro per jaar. In Jan Breydel zou de goalie echter wel de garantie kunnen krijgen dat hij tussen de Blauw-Zwarte palen staat.

De kans dat Ryan effectief terugkeert naar de Jupiler Pro League blijft klein, maar zijn zaakwaarnemer zet de deur bij deze wel op een kier. De meest concrete piste voor een nieuwe doelman is echter nog altijd Ethan Horvath.

Laaste nieuws

Mignolet doet oproep naar jongeren

Simon Mignolet kwam vandaag al in het nieuws met de schenking van tablets aan de ziekenhuizen in zijn thuisstad Sint-Truiden. Hij had...

Simon Mignolet doet ferme geste voor zijn thuisstad

Simon Mignolet heeft tablets geschonken voor ziekenhuizen in zijn thuisstad. Sint-Truiden is enorm hard getroffen door het coronavirus.

Spelerskern Club Brugge is plots bijna 20 miljoen euro meer waard

Het voetbal ligt al een tijdje stil, maar de spelerskern van Club Brugge heeft een flinke meerwaarde gekregen als we de website...
Haal samen met andere fans van Club Brugge het maximale uit je weddenschappen

Populaire artikelen

Simon Mignolet doet ferme geste voor zijn thuisstad

Simon Mignolet heeft tablets geschonken voor ziekenhuizen in zijn thuisstad. Sint-Truiden is enorm hard getroffen door het coronavirus.

Blijft Club Brugge dit jaar met lege handen achter?

Club Brugge was bezig aan een uitmuntend seizoen. Niets leek blauwzwart nog in de weg te liggen om de dubbel te pakken....

Hoe Philippe Clement werkt tijdens de lockdown

Philippe Clement nam zondagavond de tijd om te antwoorden op vragen van de fans. Ook voor Clement is de...

Philippe Clement doet het met Black Power

Sport/Voetbalmagazine brengt vandaag een artikel over de 11 Afrikaanse spelers bij Club Brugge, onder de titel 'Black Power'. Trainer Philippe Clement reageerde...