Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Daarom ziet Weiler Club als favoriet voor topper tegen Anderlecht

René Weiler (Anderlecht)

Met een slechte generale repetitie tegen FC Kopenhagen en een laatste zege in het Astridpark die dateert van 9 september 1998 zijn alle bookmakers het erover eens dat Anderlecht zondag de grote favoriet is tegen Club. René Weiler denkt daar echter anders over.

“Het wordt een moeilijk, maar interessant duel voor beide teams”, steekt Weiler van wal in Het Nieuwsblad. “Club is wel de favoriet zondag. Kijk maar naar het klassement. Daar zie je dat zij twee punten meer hebben dan wij. Dat wil zeggen dat Club favoriet is, toch?”

Blauw-Zwart trekt met 0 op 18 in de Champions League richting het Constant Vanden Stockstadion, maar ook Anderlecht zit met twijfels na de 2-3 nederlaag tegen Saint-Étienne. “We zullen wel zien of Club Brugge een gewond dier is”, oordeelt de coach van Paars-Wit.

“Ik hoop echt dat we lessen trekken uit ons falen na de rust (toen Anderlecht een 2-0 voorsprong nog helemaal uit handen gaf, nvdr). Als we als egoïsten gaan spelen en niet iedereen het werk doet dat hij moet doen, dan vervalt alles”, besluit Weiler.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws