Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Daarom is Club Brugge ideaal voor Colombianen: “Ontbreekt wel eens bij andere clubs”

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

Met het aantrekken van Helibelton Palacios en Germán Mera kiest Club Brugge opnieuw voor de Zuid-Amerikaanse markt. Niet onlogisch natuurlijk, na successen als Carlos Bacca en José Izquierdo. Maar waarom kunnen Colombianen nu zo goed aarden bij Blauw-Zwart? Teammanager Dévy Rigaux geeft een woordje uitleg.

“Door de succesvolle passages van Bacca en ­Izquierdo wordt Club Brugge meer en meer gevolgd in Colombia”, vertelt Rigaux aan Het Nieuwsblad. “Daar ziet men dat ons sportief project werkt.” En zo werd Blauw-Zwart de voorbije jaren een referentie in Colombia.

“We bieden hen hier een goede omkadering en de nodige warmte. Dat laatste ontbreekt wel eens bij bepaalde clubs in het buitenland als een Zuid-Amerikaan de overstap maakt. Meer en meer Colombianen komen nu zelf vragen aan spelers als Bacca en Izquierdo waarom Club zo’n goede stap is voor hun carrière. Zij laten zich vervolgens altijd positief uit over ons en dat loont”, besluit onze teammanager.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws