Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club ontvangt miljoenenbod op Castillo’

Nicolas Castillo

De kans is groot dat Club Brugge tijdens de wintertransfermarkt op zoek gaat naar een nieuwe aanvaller. Van het trio Vossen – Wesley – Diaby vond immers enkel de Limburgse spits de weg naar doel dit seizoen. Al zou Blauw-Zwart er ook voor kunnen kiezen om Nicolás Castillo een nieuwe kans te geven…

Castillo is namelijk in bloedvorm. De 23-jarige Chileen scoorde dit seizoen al 11 keer in 915 minuten voor koploper Universidad Católica, hetgeen overeenstemt met 1 doelpunt om de 83 speelminuten.

De Brugse huurling zag zijn sterke prestaties beloond worden met de prijs voor de Beste Chileense Aanvaller in het jaar 2016. En vanzelfsprekend is goalgetter Castillo opnieuw gegeerd wild op de transfermarkt. Zo zou het Mexicaanse Pumas zo’n 3,2 tot 3,7 miljoen euro over hebben voor de jonge aanvaller. Dat melden AS Mexico en Récord.

Begin 2014 streek Castillo in Jan Breydel neer. Er was toen zo’n 3 miljoen euro gemoeid met zijn overgang. Hij kwam 30 keer in actie voor Club en scoorde daarin 10 keer. De kans dat het Chileense woelwater straks terugkeert naar Blauw-Zwart is echter klein.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws