‘Club heeft eerste wintertransfer zo goed als beet’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge zocht afgelopen zomer al naar een nieuwe doelman, maar slaagde er toen niet in om onder meer Wouter Biebauw (KSV Roeselare) en Guillaume Hubert (Standard) naar Jan Breydel te halen. Deze winter doet Blauw-Zwart een nieuwe poging en ziet het er sterk naar uit dat de landskampioen wél in zijn opzet zal slagen.

Vorige maand kon je op BlauwZwartFans al lezen dat Club geïnteresseerd is in Ethan Horvath en dat gerucht wordt steeds hardnekkiger. De 21-jarige keeper komt momenteel uit voor het Noorse Molde en is ook Amerikaans international. Voormalig bondscoach Jürgen Klinsmann gelooft dat Horvath dé doelman van de toekomst kan worden voor de Verenigde Staten.

Club wil met een nieuw sluitstuk de concurrentie voor Ludovic Butelle aanscherpen na Nieuwjaar. Sébastien Bruzzese zou er zelfs op training immers niet in slagen om de 33-jarige Fransman het vuur aan de schenen te leggen. Derde doelman Jens Teunckens wordt dan weer als te onervaren bestempeld.

Volgens SBI Soccer, USA GoalAftenpostenrbnett en eigen bronnen is de kans groot dat Horvath straks voor Club uitkomt. Bepaalde bronnen beweren zelfs dat hij komende donderdag naar Brugge afreist om zijn overgang te finaliseren. Horvath ligt nog tot eind 2018 onder contract bij Molde.

Maak kennis met Ethan Horvath

Laaste nieuws

Ruud Vormer reageert op de titel van blauwzwart

Club Brugge is kampioen van het seizoen. Een bijzondere manier om een titel te veroveren, maar het is wel degelijk een gewonnen...

De beslissing van de Pro League is klaar! Dit gebeurt er met het Belgische voetbal

Geen competitie meer dit seizoen, wel nog een bekerfinale. Blauwzwart is kampioen en volgend jaar spelen we met 18 ploegen. Volgens Het...

Spelers weten heel goed wat ze willen over verder verloop competitie

Het Laatste Nieuws hield bij honderd voetballers uit de Jupiler Pro League een steekproef over het verdere verloop van de competitie.
Haal samen met andere fans van Club Brugge het maximale uit je weddenschappen

Populaire artikelen

We keken massaal naar de heruitzending van de bekerfinale

De heruitzending van de bekerfinale tegen Anderlecht van enkele jaren geleden leverde een ongelofelijk resultaat op in deze lockdowntijden.

Simon Mignolet doet ferme geste voor zijn thuisstad

Simon Mignolet heeft tablets geschonken voor ziekenhuizen in zijn thuisstad. Sint-Truiden is enorm hard getroffen door het coronavirus.

Preud’homme wil ex-speler van Club Brugge

Michel Preud'homme en Standard Luik hadden hoge verwachtingen voor dit seizoen, maar verder dan een vijfde plaats kwamen ze voorlopig niet.

Home is where the heart is

Het voetbal ligt ondertussen al een hele tijd stil, en dat begint zwaar te wegen voor heel wat supporters. Ze missen de...