Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club haalt bezem door de kern: deze 3 spelers mogen andere oorden opzoeken’

Felipe Gedoz (Club Brugge - KV Mechelen)

Club Brugge is vastberaden om zich tijdens de wintermercato te versterken. Anderzijds is Blauw-Zwart enkel op competitieniveau nog actief en zullen de aanwinsten dan ook ten koste gaan van enkele spelers die niet kunnen overtuigen bij de landskampioen. 

Volgens Sport/Voetbalmagazine is het verhaal van Felipe Gedoz bij Club Brugge definitief voorbij. De 23-jarige Braziliaan kreeg tegen Kopenhagen nog eens zijn kans in de basis, maar greep die niet. Bovendien was hij een opvallende afwezige in de selectie tegen Anderlecht. Enkele bronnen meldden ons vorige week dat Gedoz op training weggestuurd zou zijn door Michel Preud’homme.

Club betaalde in 2014 anderhalf miljoen euro voor de flankspeler en hoopt nog zo’n 1,2 miljoen daarvan te recupereren. Een resem Braziliaanse clubs en Trabzonspor toonden eerder al interesse.

Jeugdproducten

Daarnaast is de kans groot dat ook Boli Bolingoli en Nikola Storm na Nieuwjaar niet meer in Jan Breydel vertoeven. Storm verzamelde dit seizoen 47 speelminuten tijdens vier invalbeurten, terwijl Bolingoli 395 stuks op de teller heeft staan.

Beide jeugdproducten slagen er echter niet in om door te breken bij Club. Zij zouden tijdens de wintertransfermarkt mogen uitkijken naar een nieuwe club. Een uitleenbeurt lijkt de meest voor de hand liggende oplossing, al behoort een definitieve transfer ook tot de mogelijkheden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws