Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans worden getrakteerd op kerstgeschenk tegen Moeskroen

Club-fans duim omhoog (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge viert ook dit jaar Kerstmis met zijn supporters. Zo staat er in aanloop naar de wedstrijd tegen Moeskroen heel wat op het programma in Jan Breydel. Een kerstgeschenk mag daarbij niet ontbreken!

Club gaf zijn fans vorige week al een mooi cadeau door de kosten van én de toegangskaarten én het vervoer naar Eupen op zich te nemen. En ook tegen Moeskroen legt Blauw-Zwart zijn trouwe aanhang in de watten.

Het supportersplein aan de Westtribune wordt omgetoverd tot een Brugse kerstmarkt met sfeervolle verlichting en kerstbomen. Met de keuze uit een fishbar, pannenkoeken, suikerwafels, soep, glühwein, koffie en chocolademelk is er bovendien genoeg lekkers om elke droge keel of hongerige maag tevreden te stellen.

Drie speciale gasten

Het oog wil natuurlijk ook wat en dus zorgt Club voor een stevige portie entertainment. Zo zal de kerstman langskomen, maar zijn er ook vuurspuwers, steltenlopers en zelfs een fanfare te bewonderen.

De muziek van Radio Mano Sport en speciale gasten als Leo Van Der Elst, Dany Verlinden en Guilian Preud’homme maken het feest compleet. Tot slot geen koude oren in de tribune dankzij de gratis kerstmuts van ENGIE Electrabel. Vervolgens is het aan de spelers om het jaar in schoonheid af te sluiten. Vergeet aub onze YNWA voor overleden Club-fan Emiel niet!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws