Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans willen dat belofte zijn kans krijgt: “Snel in de A-kern aub”

Club-fans juichen (Club Brugge - Anderlecht)

De beloften van Club Brugge zijn aan een uitstekend seizoen bezig. Woensdag kunnen de manschappen van Sven Vermant – als groepsleider nota bene – doorstoten tegen FC Kopenhagen in de UEFA Youth League en ook in de competitie gaat het de Brugse youngsters voor de wind. Zo werd Zulte Waregem vrijdagavond met 5-2 opzijgezet, waardoor de beloften nu op de tweede plaats prijken.

Tegen Essevee pakte Brodic uit met een hattrick in amper drie minuten tijd. De Kroaat streek in 2014 in Jan Breydel neer, maar kon nog niet doorbreken in de hoofdmacht van Blauw-Zwart. Vorig seizoen werd hij verhuurd aan Antwerp, maar verder dan 57 speelminuten geraakte hij niet op de Bosuil.

Van de Brugse spitsen weet voorlopig enkel Jelle Vossen de goal staan. De algemene verwachting is dan ook dat Club zich tijdens de wintermercato nog versterkt met een aanvaller. Heel wat Club-fans hopen echter dat enkele veelbelovende jongeren straks eens hun kans krijgen in het eerste elftal. Zo maakt de eerder aangehaalde Brodic een uitstekende indruk. De laatste weken scoort het 19-jarige talent aan de lopende band.

Polyvalent

“Een hattrick is mooi, maar ik kon er 5 gescoord hebben”, was Brodic na afloop streng voor zichzelf. “Het was wel een verrassing dat die hattrick zo snel gebeurde, ik zag pas na de wedstrijd dat de doelpunten elkaar zo snel opvolgden. De bal gaat er momenteel vlot in, hopelijk kan ik dat blijven volhouden, want het team kan er enkel van profiteren.”

“Mijn favoriete positie? Ik heb geen absolute voorkeur: in de spits, er net achter, op de 10, zelfs op de flanken kan ik terecht… Misschien verkies ik momenteel wel de spits, maar ik ben vooral blij dat ik mag spelen”, klinkt het op de officiële website.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws