Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans onder de indruk van één speler: “Man van de match!”

Bruges Till I Die

Club Brugge is er niet in geslaagd om de drie punten te pakken in het Astridpark. In een gesloten wedstrijd bleef de brilscore op het bord staan. De neutrale voetballiefhebber was de verliezer van de middag.

Op een moeilijk bespeelbaar veld was het wachten tot minuut 39 voor een eerste echte kans. Leander Dendoncker kopte stevig richting doel, maar Ludovic Butelle stond pal. Meer was er niet te zien voor de pauze.

Iets meer dreiging in de tweede helft, maar de Blauw-Zwarte en Paars-Witte defensie waren in betere doen dan de offensieve spelers van beide ploegen. Zo misten pogingen van Ruud Vormer en Lior Refaelov precisie om Frank Boeckx te verontrusten. De thuisploeg kreeg nog kansen via Sofiane Hanni, Alexandru Chipciu en Kara Mbodj, maar de manschappen van Michel Preud’homme hielden stand.

Door het gelijkspel blijft Club tweede en telt het één punt minder dan leider Zulte Waregem. Anderlecht volgt op de derde stek met drie punten minder dan Essevee. De Brugse fans waren vooral onder de indruk van Benoît Poulain, die topschutter Łukasz Teodorczyk 90 minuten lang in zijn broekzak had.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws