Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans genieten met volle teugen: “Hij is zijn basisplaats aan het verdienen”

Club-fans juichen (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge heeft de kans niet laten liggen om de leiderspositie van Zulte Waregem over te nemen. Blauw-Zwart had geen kind aan een onmondig KV Kortrijk en won met overduidelijke 5-1 cijfers.

Een heerlijke vrijschop van Ricardo van Rhijn leidde een makkelijke avond voor de landskampioen in. Na 20 minuten voetballen bekroonde Lior Refaelov een knappe aanval met een verdubbeling van de score: 2-0. Ook Jelle Vossen en José Izquierdo vonden voor de rust nog de weg naar doel, maar zij werden terecht afgevlagd voor buitenspel.

Na de rust nog altijd eenrichtingsvoetbal en dus hetzelfde spelbeeld. In de 70ste minuut pikte ook Hans Vanaken zijn doelpuntje mee. Jelle Vossen miste eerst nog een strafschop, maar kopte tien minuten voor tijd dan toch nog raak.

En nóg was het niet gedaan. Even voor affluiten kopieerde publiekslieveling Ruud Vormer landgenoot Van Rhijn met de 5-0 via vrije trap. De eerredder van de ingevallen Lars Veldwijk was enkel voor de statistieken nog belangrijk. Het Blauw-Zwarte legioen kon zo genieten van een heerlijke winteravond. Een bloemlezing.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws