Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club en Inter vechten om handtekening van Zweeds toptalent’

Club en Inter vechten om handtekening van toptalent uit Zweden

Met de wintermercato in zicht speurt Club Brugge de transfermarkt af naar spelers met een interessant profiel. Zo is Sead Haksabanovic op de radar van Blauw-Zwart verschenen.

Haksabanovic is een 17-jarige middenvelder uit Zweden die momenteel uitkomt voor tweedeklasser Halmstads BK. Ondanks zijn jonge leeftijd is de aanvallende middenvelder – die ook op de flanken uit de voeten kan – titularis bij zijn club en vond hij dit seizoen in 30 wedstrijden al 8 keer de weg naar doel. Daarnaast heeft hij ook 7 assists op de teller staan.

Volgens Kvällsposten heeft Halmstads BK een eerste bod van de landskampioen alvast van tafel geveegd. Het ging naar verluidt om zo’n 1 miljoen euro. De Zweedse club hoopt nog meer centen voor zijn toptalent te vangen, aangezien ook Inter Milan zijn zinnen op Haksabanovic gezet heeft.

De speler zelf heeft wel oren naar een overstap richting Jan Breydel. Hij maakt de vergelijking met Martin Ødegaard, die al op jonge leeftijd naar Real Madrid trok en daar tot dusver niet aan spelen toekomt door de grote concurrentie. Haksabanovic zou zich bij Blauw-Zwart graag verder ontwikkelen.

Maak kennis met Sead Haksabanovic

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws