Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club denkt opnieuw aan doelman uit de Jupiler Pro League’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Sébastien Bruzzese streek in de zomer van 2015 in Jan Breydel neer en mocht sindsdien 19 keer plaatsnemen tussen de Blauw-Zwarte palen. Zijn laatste optreden dateert echter al van 19 mei. Bovendien zou de Luikenaar er op training niet in slagen om Ludovic Butelle het vuur aan de schenen te leggen. Omdat Club de 18-jarige Jens Teunckens nog niet rijp acht voor het grote werk, wil het zich tijdens de wintermercato met een sluitstuk versterken.

Een nieuwe keeper stond afgelopen zomer al op het verlanglijstje van Blauw-Zwart, maar onder meer Guillaume Hubert (Standard) en Wouter Biebauw (KSV Roeselare) zagen het nakende bankzittersstatuut op Jan Breydel niet zitten.

Op dit moment is Ethan Horvath nog altijd de meest concrete piste, maar volgens HLN volgt Club ook de situatie van Lokeren-doelman Davino Verhulst op de voet. Terwijl de 29-jarige goalie in voorgaande seizoenen steevast titularis was, moet hij het tot dusver stellen met amper 360 minuten. Boubacar Copa krijgt immers ook onder Rúnar Kristinsson de voorkeur.

Verhulst heeft het naar verluidt erg moeilijk met zijn positie als tweede doelman en stuurt aan op een vertrek tijdens de winter. Naast Club zouden ook KV Oostende en Sint-Truiden aan het sluitstuk van de Waaslanders denken. Hij ligt wel nog tot 2020 onder contract op Daknam.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws