Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge strikt mooie tegenstander voor oefenmatch op winterstage

Club Brugge mascotte

Na de competitiematchen tegen KV Kortrijk, Eupen en Moeskroen is het tijd voor een kleine onderbreking en de bijhorende jaarlijkse winterstage van Club Brugge. Naar goede gewoonte zal Blauw-Zwart die op Spaanse bodem afwerken. 

Intussen ligt ook de eerste oefenmatch vast. Zo zullen Michel Preud’homme en zijn manschappen het op maandag 9 januari om 18 uur opnemen tegen Werder Bremen. De Duitsers zullen zo twee oefenwedstrijden op één dag afwerken, aangezien ze om 14 uur tweedeklasser Karlsruher SC bekampen.

De wedstrijd tegen Blauw-Zwart zal doorgaan in Marbella, maar de precieze locatie ligt nog niet vast. “We zijn blij dat we deze twee tegenstanders konden vastleggen op dezelfde dag. Op die manier kunnen we alle spelers op een gelijkmatige manier belasten”, klinkt het op de officiële website van Werder Bremen. De club uit de Bundesliga moet momenteel tevreden zijn met een plaatsje net boven de degradatie.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws