Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge en Anderlecht strijden om kandidaat-Rode Duivel’

Algemeen manager Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge is vastberaden om zich tijdens de wintermercato te versterken, maar is niet de enige die speurt naar opportuniteiten op de transfermarkt. Zo zijn maar liefst vier Belgische clubs op een kandidaat-Rode Duivel gestuit. 

Club Brugge, Anderlecht, Standard en KV Oostende hebben volgens HLN hun oog laten vallen op Senna Miangue. De 19-jarige polyvalente verdediger draagt momenteel het shirt van Inter en komt in aanmerking voor de Rode Duivels. Hij kan zowel op de linksback als centraal achterin geposteerd worden.

Sinds Frank de Boer ontslagen werd bij de Nerazzurri is de Belgische belofte-international op de bank verzeild geraakt. Makelaar Gunter Thiebaut kreeg van Inter te horen dat het jonge talent uitgeleend mag worden.

De Italiaanse club is echter geen vragende partij voor een definitieve overgang. Bij een huurovereenkomst willen ze dan ook een dure aankoopoptie in het contract laten opnemen. Naast Belgische topclubs zijn ook het Italiaanse Genoa en Cagliari geïnteresseerd in de diensten van Miangue.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws