Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Castillo heeft transfer beet, Club passeert langs de kassa’

OFFICIEEL Castillo wordt opnieuw uitgeleend

Het ziet ernaar uit dat Nicolas Castillo zijn uitstekende statistieken zal bekronen met een transfer. In 2016 scoorde de Brugse huurling maar liefst 29 keer in 31 wedstrijden, waardoor hij een erg belangrijk aandeel had in de twee landstitels van Universidad Católica.

Dinsdagavond kon je op BlauwZwartFans al lezen dat het Mexicaanse Pumas een bod voorbereidde op Castillo. Intussen zouden de onderhandelingen al in de laatste fase zitten.

Volgens El Mercurio heeft Club een bod van 3,8 miljoen euro aanvaard. Daarvan gaat 25% naar ex-ploeg Universidad Católica en 75% naar Blauw-Zwart. AS México weet dat de medische testen dit weekend nog op het programma staan.

Begin 2014 streek Castillo voor zo’n 3 miljoen euro neer in Jan Breydel. De 23-jarige spits vond geregeld de weg naar doel, maar zijn gedrag liet te wensen over. Ook uitleenbeurten aan Mainz 05 en Frosinone Calcio brachten geen zoden aan de dijk.

Een terugkeer naar de Belgische landskampioen kwam bijgevolg niet meer ter sprake. Club kan op deze manier de transfersom van zijn geflopte aanvaller recupereren.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws