Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Butelle & co hebben duidelijke doelstelling in december: “Voor onze supporters”

Ludovic Butelle redding

Het is je misschien al opgevallen: op de achterkant van het truitje van Ludovic Butelle prijken twee sterren. Die staan er omdat de Brugse doelman leider is in het Texaco Clean Sheet klassement. Ook in het Astridpark hield de 33-jarige Fransman zijn netten schoon.

“Ik ben blij met het punt dat we meenemen naar Brugge”, vertelt Butelle. “Het is vooral positief dat we opnieuw geen doelpunten incasseerden en onze defensie er stond. Een dikke pluim aan onze verdedigers die topschutter Teodorczyk in bedwang hielden. Niet evident, maar Benoît en Stefano hebben het prima gedaan.”

“Er zat misschien wel meer in, maar de laatste pass ontbrak”, oordeelt ons ervaren sluitstuk. “We moeten proberen om in de komende duels iets meer lef te tonen en doelgevaar te creëren. In de competitie zitten we in een goede flow en we blijven iedere dag hard trainen om progressie te maken. We willen de resterende matchen in december winnen voor onze supporters”, besluit Butelle op de officiële site.

Programma in december

Speeldag 19: Club – KV Kortrijk (18/12/2016 om 18:00)
Speeldag 20: KAS Eupen – Club (21/12/2016 om 20:30)
Speeldag 21: Club – Excel. Moeskroen (26/12/2016 om 20:30)

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws