Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brusselmans voorspelt uitslag Anderlecht – Club Brugge

Herman Brusselmans (analist)

Club Brugge en Anderlecht hebben in aanloop naar de topper van zondag allebei een Europese nederlaag geleden. Blauw-Zwart verloor woensdag met 0-2 van Kopenhagen, terwijl Paars-Wit met 2-3 onderuit ging tegen Saint-Étienne. Zowel Michel Preud’homme als René Weiler brachten niet hun sterkste elf aan de aftrap. Herman Brusselmans analyseert in zijn gekende stijl de laatste Champions League match van de landskampioen en voorspelt vervolgens de klassieker van zondag.

“Club Brugge heeft weder verloren in de Champions League. Ha ha ha ha ha! Sukkels van het zuiverste ongefilterde water! Potstampers van de gebarsten bovenste plank! Nitwits met het voetbalintellect van een kruiwagen vol schapenmest! Maar ja, wat zou je willen met zulke scheefpoten als Wesley, Cools, Bolingoli, Gedoz, Pina en Claudemir in je elftal. Stuk voor voor stuk pipo’s die veroordeeld zijn om van het leuke spelletje een wanvertoning te maken.”

“Je moet overigens wel durven om achteraan op je truitje ‘Wesley’ te laten afdrukken. Er zal in de geschiedenis van het Belgische voetbal maar één Wesley zijn die naam waardig, en dat is Wesley Sonck. Maar goed, Club Brugge is een ramp, en wat de andere Belgische ploegen hebben uitgevreten in de zogenaamde Europa League, daar ligt geen hond van wakker, althans mijn hond Eddie niet, en ik ook niet.”

“En nu nog een woordje van uw favoriete auteur Herman Brusselmans over de komende confrontatie Anderlecht – Club Brugge. Wel, laten we ervan uitgaan dat het een 0-0 wordt, want Anderlecht is een flutploeg en Club Brugge is een flutploeg. En aan het eind wordt AA Gent kampioen. Hoera!”, klinkt het in zijn column voor HLN.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws