Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brusselmans scherp voor onder meer Club: “Stelt in wezen niets voor”

Herman Brusselmans (analist)

Club Brugge mikte op een derde bekerfinale op rij, maar strandde dinsdag al in Eupen. Ook in de andere achtste finales hadden de topclubs het moeilijk: Anderlecht werd uitgeschakeld en AA Gent, Zulte Waregem en KV Oostende wonnen met de grootste moeite.

In zijn column in Het Laatste Nieuws is de schrijver/analist bijzonder scherp. “Het is geen wonder dat je geloof in de kwaliteiten van het Belgisch voetbal steeds meer afkalft”, schrijft hij. “Wat valt er te zien op ons groene gras, geen reet.”

Ook Club krijgt een veeg uit de pan. “Club Brugge was vroeger een elftal van enige waarde en wat is er overgebleven van die waarde? Gezeik over de dribbelkunsten van Izquierdo, de vista van Vanaken en werklust van Vormer. Maar in wezen stelt het allemaal niks voor.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws