Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Brugse topaankoop is hyperprofessioneel’

Gedoz - Butelle - Van Rhijn - Mechele - Cools - Pina - Wesley - Claudemir - Refaelov - Denswil - Bolingoli (Club Brugge - Kopenhagen)

Club Brugge groeit stilaan naar zijn beste vorm, maar is desondanks vastberaden om een en ander te bewerkstelligen tijdens de wintermercato. Blauw-Zwart hoopt namelijk opnieuw uit te pakken met enkele succesvolle transfers.

Afgelopen zomer versterkte de Belgische landskampioen zich met Tomás Pina, Anthony Limbombe en Ricardo van Rhijn. De 29-jarige Spanjaard die overkwam van Villarreal heeft naar verluidt nog tijd nodig om zich aan te passen, maar Limbombe en Van Rhijn bleken tot dusver al prima aanwinsten.

De opvolger van Thomas Meunier kwam over van Ajax en staat bekend om zijn extreem professionele houding. “Dat is eigen aan mijn mentaliteit”, vertelt Van Rhijn in HLN. “Ik weet ook hoe belangrijk voeding is: mijn schoonmoeder is diëtiste en voedingsdeskundige.”

“Een jeugdcoach van me zei ook altijd: ‘Je moet ietsje meer doen dan de rest’. Dat is mijn manier van werken”, besluit de rechtsachter. De 25-jarige verdediger zou in Jan Breydel zo vaak de fitnesszaal opzoeken dat die zelfs al naar hem vernoemd is.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws