Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brugse supporters doen hartverwarmende actie voor overleden Club-fan Emiel

Club-fans You'll Never Walk Alone (Club Brugge - Anderlecht)

Zaterdagochtend werd de Blauw-Zwarte familie wakker met een traan. Max en Alfons trokken nauwelijks 3 weken na de zelfmoord van hun broer Emiel immers naar Music For Life met een verhaal dat je naar de keel grijpt. Blue Army en BlauwZwartFans slaan de handen in elkaar om de overleden Club-fan een gepast afscheid te geven.

Nadat duizenden Club-fans dit Music For Life filmpje bekeken, werden de mailboxen van Blue Army en BlauwZwartFans overstelpt met oproepen om iets op poten te zetten voor de broers, familie en vrienden van de overleden Emiel. Wij hebben er geen seconde aan getwijfeld om gehoor te geven aan deze verzoeken.

Maandag, voor de wedstrijd tegen Moeskroen, zal de gebruikelijke You’ll Never Walk Alone opgedragen worden aan Emiel en zijn nabestaanden. Daarnaast zal er ook geld ingezameld worden voor de Zelfmoordlijn.

De warmste club

Zo zal er aan de Blue Army blokhut een speciale collectebus staan waarin je geld kan doneren dat integraal geschonken wordt aan de hulplijn. En voor elke sjaal die er gekocht wordt, komt er nog eens een extra euro in de collectebus.

Hetzelfde geldt voor élke bestelling die van zaterdag 24 december tot en met dinsdag 27 december geplaatst wordt in de BlauwZwartFans-webshop. Tot slot zal de Club Brugge Foundation het door de broers ingezamelde bedrag verdubbelen. Max en Alfons mogen maandag de cheque komen ophalen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws