Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Bookmaker laat er geen twijfel over bestaan: “Club-speler wint de Gouden Schoen”

(VIDEO) - Club-fans bezongen ook tegen Kortrijk hún Gouden Schoen

Binnen een dikke maand weten we wie mag pronken met de Gouden Schoen 2016. In aanloop naar de prestigieuze uitreiking hebben de bookmakers alvast een overduidelijke favoriet.

Hoewel de tweede stemronde steevast veel zwaarder doorweegt dan de eerste, is de kans klein dat Anderlecht-aanvaller Teodorczyk straks de Gouden Schoen wint. Vanzelfsprekend zal hij in de tweede helft van 2016 veel punten sprokkelen, maar de algemene verwachting is dat hij te kort zal komen voor de eindoverwinning.

Die mening is ook de bookmakers toegedaan. Zij zien Izquierdo (1.50) met de prijs aan de haal gaan. De Colombiaanse sneltrein zal volgens hen Vormer (2.50) en Teodorczyk (5.00) afhouden. De laatste Club-speler die de Gouden Schoen op zijn schouw mocht plaatsen, was Simons. Hij won in 2002.

Wie zelf de Gouden Schoen winnaar wil voorspellen, kan hier klikken en via de groene speel nu knop rechts onderaan een account aanmaken en vervolgens bij voetbal zoeken naar ‘Voetbal Specials’. Onderstaand alvast de quoteringen.

Gokken op de Gouden Schoen in België

BlauwZwartFans is er zich van bewust dat de quoteringen nog verlaagd of verhoogd kunnen worden door Ladbrokes. BlauwZwartFans is niet verantwoordelijk voor eventueel gemaakte verliezen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws