Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Bayat moet een tovenaar zijn. Hoe kreeg hij Watford zó zot om 8 miljoen te betalen voor Oulare?”

Obbi Oulare (Club Brugge)

Obbi Oulare ruilde afgelopen zomer het shirt van Club Brugge voor dat van Watford. Verder dan 5 schamele minuten kwam de 20-jarige spits niet in de Premier League. Een uitleenbeurt aan Zulte Waregem moest hem meer speelgelegenheid geven, maar ook bij Essevee staat de teller op amper 61 competitieminuten.

Afgelopen weekend liet Oulare eerst nog een reuzekans liggen tegen Standard, maar even later kopte hij dan toch raak op Sclessin. En dus kreeg de ex-Bruggeling in de beker tegen amateurclub Geel een nieuwe kans van trainer Francky Dury.

HLN was aanwezig bij de gevleide 1-2 zege van de competitieleider en zag Oulare door het ijs zakken. “Mogi Bayat moet een tovenaar zijn. Hoe kun je anders verklaren dat hij Watford FC, toch een club uit de Premier League, zó zot kreeg om 8 miljoen euro te betalen aan Club Brugge voor Obbi Oulare?”, klinkt het.

Misschien niet eens een slecht idee…

“Woensdag op het bevroren veld van Geel was de huuraanvaller van Zulte Waregem pakweg… 8 euro waard. Ballen sprongen van zijn voet, hij lag meer op de grond dan dat hij op zijn benen stond en was bovenal afwezig in de zestien. Essevee bezit een optie om hem kosteloos terug te sturen in januari. Wel, misschien is dat niet eens een slecht idee”, is de krant streng voor de jonge aanvaller.

Club-huurling Sander Coopman moet het tot dusver met 144 speelminuten doen aan de Gaverbeek, maar ook hij kreeg zijn kans in de Croky Cup. Die greep hij met beide handen, aangezien hij één van de weinige lichtpuntjes was in het experimentele elftal van Dury. “Sander leverde een prima prestatie af”, aldus de coach van Zulte.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws