Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Antwerp wil opnieuw shoppen bij Club Brugge

Patrick Decuyper (Antwerp)

Afgelopen zomer ruilde Tuur Dierckx zijn Blauw-Zwart shirt voor een Rood-Wit exemplaar. De 21-jarige flankspeler zat aanvankelijk vaker dan hem lief was op de bank bij The Great Old, maar is onder Wim De Decker uitgegroeid tot een basispion op de Bosuil. Ook tijdens de wintermercato wil Antwerp graag een speler wegplukken bij Club Brugge.

Het Laatste Nieuws meldt dat het nummer drie uit 1B zijn oog heeft laten vallen op Brandon Mechele. De 23-jarige centrale verdediger kwam dit seizoen – mede door blessures – nog niet in actie in de Jupiler Pro League.

In de Champions League stond hij zowel tegen Leicester City als tegen FC Kopenhagen 90 minuten tussen de lijnen, maar maakte hij in beide wedstrijden geen al te goede beurt. Zo pakte hij in de thuismatch tegen de Deense landskampioen onder meer uit met een onwgoal.

Ondanks het feit dat Club met Bjorn Engels, Stefano Denswil en Benoît Poulain over drie fitte centrale verdedigers beschikt die hoger in de schuif van MPH liggen, is Blauw-Zwart voorlopig niet van plan om Mechele te laten gaan. Eerder toonden ook Moeskroen en Zulte Waregem al interesse. UPDATE: Antwerp ontkent de geruchten met klem.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws