Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Antwerp komt met duidelijk statement na geruchten over Mechele

Brandon Mechele (Club Brugge - Genk)

Afgelopen zomer plukte Antwerp Tuur Dierckx weg bij Club Brugge. De 21-jarige flankspeler zat aanvankelijk vaker dan hem lief was op de bank bij The Great Old, maar is onder Wim De Decker uitgegroeid tot een basispion op de Bosuil. Op Brandon Mechele hoeft de coach van het nummer drie uit 1B echter niet te rekenen.

Vrijdag verscheen in diverse media dat Antwerp tijdens de wintermercato het Blauw-Zwarte jeugdproduct Brandon Mechele naar de Bosuil zou willen halen. “Totaal niks van aan”, bijt Patrick Decuyper van zich af in Gazet van Antwerpen.

“Ik heb honderd procent vertrouwen in onze huidige centrale verdedigers en indien nodig kan ook ­Isaac Koné daar perfect spelen”, voegt de CEO van stamnummer één eraan toe. Trainer Wim De Decker zou naar verluidt goed beseffen dat hij niet op de 23-jarige Brugse centrale verdediger moet hopen. Bovendien is Club niet geneigd om Mechele zomaar te laten gaan.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws