Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Anderlecht mist al sowieso 1 sterkhouder tegen Club Brugge

René Weiler (Anderlecht)

Anderlecht heeft zondagnamiddag met 1-3 gewonnen op het veld van KV Kortrijk. Nicolae Stanciu, Łukasz Teodorczyk en Ivan Obradović namen de doelpunten voor hun rekening voor Paars-Wit, Idriss Saadi voor de Kerels

Volgende week zondag staat voor Club Brugge de trip naar het Astridpark op het programma. René Weiler zal daarbij niet kunnen rekenen op Nicolae Stanciu. De 23-jarige Roemeen liep in het Guldensporenstadion tegen twee gele kaarten aan. Zijn tweede karton kreeg hij van scheidsrechter Nicolas Laforge voor een schwalbe.

Een uitsluiting door middel van twee gele kaarten betekent automatisch een schorsing voor de volgende competitiewedstrijd. In dit geval dus die tegen Club. De nummer 10 van Paars-Wit kent heel wat aanpassingsproblemen, maar kwam de voorbije matchen meer en meer op dreef.

Verder is de kans reëel dat ook Uroš Spajić de topper aan zich voorbij moet laten gaan. De 23-jarige Serviër pakte vorige week tegen Moeskroen uit met een serieuze elleboogstoot op Mahmoud ‘Trezeguet’ Hassan en werd opgeroepen door de Reviewcommissie. Komende dinsdag kent de rechtsachter zijn straf. Anderlecht kan dan wel nog in beroep gaan.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws