Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Analist over agressie bij Gent: “Ik ergerde me, het leek net de bank van Club”

Analist over agressie bij Gent Ik ergerde me, het leek net de bank van Club

Na de 1-4 overwinning op Eupen was het voor Club Brugge en zijn fans daags nadien uitkijken naar de topper tussen twee rechtstreekse concurrenten: AA Gent en Anderlecht (2-3). Een match die vooral herinnerd zal worden door de lichte rode kaart voor Anderson Esiti en de reactie van de Buffalo’s daarop. Eddy Snelders analyseert en maakt daarbij een vergelijking met Blauw-Zwart.

“Ik vind dat Vanhaezebrouck het recht heeft om als coach te reageren. Dat zit ook in zijn takenpakket”, opent de analist zijn betoog. “Maar de manier waarop de Gentse bank agressief reageerde, was onbegrijpelijk. Ik heb Balette daar wat zaken zien doen en ook andere jongens die van de bank kwamen.”

Snelders kreeg er naar eigen zeggen een déjà vu-gevoel van. “Het is al geminderd, maar bij Club Brugge had je dat ook. Daar sprong ook steeds die kinesist recht. Dat is de taak niet van een bank”, klinkt het tegenover Voetbalkrant.

Ook het opvallende boegeroep van manager Louwagie stuit op onbegrip bij Snelders. “Je moet als ploeg de nodige stijl behouden. Het is natuurlijk makkelijk om dat te zeggen als je niet rechtstreeks betrokken bent, maar toch moeten de bank en het bestuur zich kunnen inhouden.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws