Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Zonder Vormer en Diaby, maar mét Refaelov naar Leicester

Lior Refaelov (Club Brugge - Charleroi)

Maandagochtend stapt Club Brugge op het vliegtuig richting Engeland. Komende dinsdag krijgt Blauw-Zwart immers een nieuwe kans op puntengewin in de Champions League. Michel Preud’homme had in aanloop naar de wedstrijd alvast uitstekend nieuws over Lior Refaelov.

Zo maakt de 30-jarige Israëliër voor het eerst in drie maanden opnieuw deel uit van de Brugse selectie. Op 20 augustus speelde hij zijn laatste match tegen Kortrijk, daarna onderging hij een operatie aan de pubis. De kans is echter klein dat Rafa dinsdag effectief in actie komt, aangezien hij deze week pas de volledige groepstrainingen kan hervatten.

Abdoulay Diaby heeft nog steeds te veel last van de lies en ook Ruud Vormer ontbreekt. De 28-jarige Nederlander liep tegen een gele kaart aan tegen FC Porto en is geschorst. Onderstaand de volledige selectie.

Selectie Club Brugge

Doelmannen: Butelle en Bruzzese
Verdedigers: Van Rhijn, Cools, Poulain, Denswil, Mechele, De Bock en Bolingoli
Middenvelders: Simons, Claudemir, Pina en Vanaken
Aanvallers: Gedoz, Refaelov, Storm, Vlietinck, Vossen, Wesley, Limbombe en Izquierdo

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws