Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

WOW! Zo zal het nieuwe oefencomplex van Club Brugge eruitzien

WOW! Zo zal het nieuwe oefencomplex van Club Brugge eruitzien

Eerder vandaag kon je op BlauwZwartFans al lezen dat Club Brugge straks naar een nieuw oefencomplex te Westkapelle verhuist. Intussen horen daar ook concrete beelden bij. En die zijn op zijn zachtst gezegd prachtig! 

Het gebouw zal een oppervlakte hebben van maar liefst 5000 m². ”Eind januari 2017 wordt de bouwvergunningsaanvraag ingediend”, klinkt het op de officiële website. “Als alles volgens plan verloopt, kan dan gestart worden met de bouw in juli 2017 zodat het complex in gebruik kan worden genomen bij de start van het seizoen 2018-2019.”

“Het trainingscentrum in Knokke-Heist is het sportief centrum voor de A-kern, de beloften, U19 en talentvolle contractspelers. Ook de volledige trainersstaf, de medische omkadering en de sportieve ondersteuning voor deze ploegen zullen er dagelijks werken. Daarnaast verhuist ook de communicatiecel naar Westkapelle.” Club-fan Rik Verheye geeft duiding bij de beelden.

Nieuwe oefencomplex Club Brugge

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws