Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Woordvoerder Club Brugge vat match tegen KV Mechelen met grappige woordspeling samen

Brugse Beer met vingertje

Een uitverkocht Jan Breydelstadion kraaide vrijdagavond van de pret na de ruime overwinning tegen KV Mechelen. In de tweede helft zag de defensie van Malinwa meermaals sterretjes, tot groot jolijt van iedereen die Blauw-Zwart een warm hart toedraagt.

Op de eerste speeldag van de terugronde werden de Club-fans verwend met zeven doelpunten, waarvan maar liefst zes in het juiste net. Een resem Mexican waves, ‘Allez Michel, chante avec nous’-gezangen én sfeerverlichting op z’n smartphones maakten de avond compleet.

Kirsten Willem, de woordvoerder van Club Brugge, vatte zijn correcte avond op ludieke wijze samen: “KV Mechelen bleek toch wat te – wait for it – licht voor ons”, klinkt het op Instagram 🙂

Kirsten Willem over Club Brugge - KV Mechelen

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws