Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Wijnants haalt zich de woede van Club-fans op de hals met opmerkelijke tweet

Stef Wijnants (analist)

Club Brugge won vrijdagavond in extremis van Sint-Truiden na een laat penaltydoelpunt van Jelle Vossen. De Kanaries voelden zich achteraf bekocht door de beslissing van scheidsrechter Wim Visser om de bal in de 95ste minuut op de stip te leggen. Ivan Leko & co vonden immers dat de duw van Djené Dakonam niet bestraft moest worden. 

Op Sporza verwijzen ze naar Stef Wijnants als een ‘Sint-Truiden kenner’, maar noem hem gerust een fan. Na afloop had de journalist het duidelijk moeilijk met het feit dat ‘zijn ploeg’ opnieuw met lege handen achterbleef.

“Visser heeft lef, horen we overal… euh Denswil duwt Bagayoko het stadion uit… Visser sloot de ogen. Visser heeft het niet”, stuurde Wijnants via Twitter de wereld in. Hij verwees daarmee naar een schouderduw van Denswil eerder in de wedstrijd.

Vervolgens maakten heel wat Club-fans Wijnants erop attent dat Roman Bezus in de eerste helft tot twee keer toe aan de uitsluiting ontsnapt was. En dat was meteen ook het startschot voor een stevige discussie.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws