Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vossen: “We zijn de fans een reactie verplicht”

Jelle Vossen op de bank

Club Brugge kwam in de achtste finales van de Beker van België op een 2-0 achterstand tegen Eupen, maar dankzij doelpunten van Vanaken en Vossen kwam Blauw-Zwart alsnog langszij. Dat maakte het late doelpunt van Blondelle des te pijnlijker… 

Vossen was zelf nog heel dicht bij de 2-3, maar uiteindelijk werd het dus 3-2 aan de Kehrweg. “Excuses moeten we niet zoeken, we speelden de zwakste eerste helft van dit seizoen”, is de Limburgse spits streng voor zichzelf en zijn ploegmaats. “We waren gefocust voor de match en wisten dat het moeilijk zou worden, omdat Eupen in eigen huis een moeilijk te ontwrichten blok is.”

“Ook na de vlotte zege tegen Mechelen wilden we vanaf de eerste minuut snedig starten. Het is onverklaarbaar waarom we niet klaar waren, zeker als je ziet dat we in de tweede helft wél in ons spel komen. Een gelijkspel na 90 minuten was billijk geweest. De eerste helft was volledig voor Eupen, de tweede was voor ons. Met verlengingen was ik blij geweest, maar de laatste baltoets van de wedstrijd valt goed voor hen.”

Komende zaterdag kan Club zich herpakken in de topper tegen Oostende. “We moeten in de spiegel kijken en zaterdag keihard reageren tegen Oostende. We zijn onszelf en de fans daar een reactie verplicht”, besluit de aanvaller op de officiële website.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws