Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vossen legt uit waarom het verschil tussen 1ste en 2de helft zo groot was

Jelle Vossen interview (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge is er opnieuw niet in geslaagd om punten te pakken in de Champions League. Blauw-Zwart speelde een erbarmelijke eerste, maar een goeie tweede helft. Jelle Vossen geeft een woordje uitleg.

“Er was inderdaad een groot verschil tussen onze eerste en tweede helft”, vertelt Vossen aan Q2. “Dat vroeg tegendoelpunt is natuurlijk het slechtste scenario om mee te beginnen. We liepen daarna constant achter de bal en als we hem dan eens hadden, speelden we hem te snel weer kwijt.”

“In de tweede helft hebben we dan bijgestuurd en waren we ook feller. We probeerden meer te voetballen en zijn er ook in geslaagd om hun aan het twijfelen te brengen. Helaas viel die bal op het einde dan niet meer goed om alsnog gelijk te maken.”

Na de flits van Izquierdo tapte Blauw-Zwart duidelijk uit een heel ander vaatje. “Waarom dat in de tweede helft pas lukte? We kwamen naar hier voor een goed resultaat en geloofde écht wel in onze kansen, maar die snelle tegengoal zat iets te veel in onze kopjes. Dat heeft ons parten gespeeld”, besluit Vossen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws