Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer baalt vooral van handsbal: “Aan onze kant is het rood en penalty”

Ruud Vormer (Club Brugge - Anderlecht)

Ruud Vormer droeg door de schorsing van Timmy Simons voor de gelegenheid de aanvoerdersband en haspelde zoals gewoonlijk een goede wedstrijd af op het middenveld van Club. Dat was helaas niet genoeg om Blauw-Zwart aan een punt te helpen op het veld van FC Porto.

“Het is weer net niet”, vloekte Vormer na de match dan ook bij Q2. “In de tweede helft was er veel meer beleving en geloof bij ons. Ook voor rust was er een mogelijkheid om Porto pijn te doen, maar weer gaan de kansen er niet in. Stom, hé.”

“Het zit niet mee. Het was ook rood en strafschop bij de handsbal van Torres. Maar de ref fluit niet. Gebeurt zoiets aan onze kant, dan gaat de bal op de stip.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws