Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer baalt na gelijkspel: “Zoals op Oostende”

Ruud Vormer applaus (Club Brugge - Westerlo)

Club Brugge scoorde zondagnamiddag voor de 48ste thuiswedstrijd op een rij, maar jammer genoeg leverde dat geen driepunter op. Thomas Buffel en Jelle Vossen zorgden uiteindelijk voor een billijk gelijkspel.

“Het kostte veel kracht vandaag”, opent Ruud Vormer zijn interview na de match. “In de eerste helft was het niet zo goed en hadden we meer kunnen doen volgens mij. Maar in de tweede helft was het stukken beter en creëerden we ook veel meer.”

De Nederlandse middenvelder had de Club-fans graag de zege geschonken, maar dat mocht niet zijn. “‘t Is zonde want we wilden vandaag echt wel de drie puntjes pakken. Maar al bij al is het misschien een correct resultaat en moeten we blij zijn dat Jelle hem op het einde nog binnenschiet. Anders verlies je deze match nog.”

Tot slot liet Vormer zich uit over de bezoekers. “Genk speelde het af en toe goed uit op het middenveld. In de tweede helft hebben ze wel weinig gecreëerd. In het slot van de match wilden wij misschien té graag die overwinning nog pakken. Het was allemaal wat chaotisch en het leek een beetje op de match tegen KV Oostende. Toen verloren we door onze aanvalslust alsnog in de laatste minuut”, besluit hij tegenover PlaySports.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws