Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO’S) – Reviewcommissie heeft beslissing genomen over natrappen Bezus

(VIDEO) Club-fans furieus Dat noem ik nu eens een vuile kanarie

Club Brugge won afgelopen zondag met het kleinste verschil van Sint-Truiden. Achteraf werden twee zaken veelvuldig besproken. Enerzijds was er de beslissing van scheidsrechter Wim Visser om de bal in de 95ste minuut op de stip te leggen na een duwfout van Djené Dakonam op Jelle Vossen en anderzijds was er Roman Bezus die tot twee keer toe aan een rode kaart ontsnapte.

Naar aanleiding van de vijftiende speeldag in de Jupiler Pro League werden er vier fases onder de loep genomen: twee van Bezus (STVV – Club Brugge), één van Rolland (Waasland-Beveren – Kortrijk) en één van Uros Spajic (Zulte Waregem – Anderlecht).

De Reviewcommissie heeft de desbetreffende beelden naar eigen zeggen uitvoerig geanalyseerd en heeft beslist om enkel Bezus te laten vervolgen door het Bondsparket. Dat meldt Thibault De Gendt, directeur competities van de KBVB.

Opvallend: eerder werden Renato Neto (AA Gent) en Mbaye Leye (Zulte Waregem) niét vervolgd door de Reviewcommissie na nochtans vergelijkbare ‘natrap-fases’. Oordeel vooral zelf aan de hand van onderstaande beelden.

Bezus trapt na op Izquierdo

Neto trapt na op Denswil (einde video)

Leye trapt na op Simons

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws