Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO’S) – Brusselmans maakt brandhout van Bezus: “Pipo die hier wat jongens kreupel komt schoppen”

Herman Brusselmans (analist)

Na 45 minuten STVV – Club Brugge was er maar één naam waarover gesproken werd. Roman Bezus had immers tot twee keer toe uitgesloten kunnen worden. Scheidsrechter Lawrence Visser hield het echter bij een gele kaart, tot grote ergernis van onder meer Herman Brusselmans.

Bezus mocht op het half uur onbestraft natrappen op José Izquierdo en kwam even later – toen hij al geel geboekt stond – wel érg goed weg toen ook zijn venijnige fout op Stefano Denswil zonder consequenties bleef.

“Dat is één van mijn stokpaardjes”, vertelt Brusselmans aan PlaySports. “Al die verschrikkelijke Oekraïners, waar blijven ze die toch halen? Wat komen die hier doen? Een paar jongens kreupel schoppen?”

“Steek een paar jongens van je eigen jeugd in de ploeg, want dit soort pipo’s kunnen gewoon niet voetballen. Dit zijn geen volwaardige spelers die je moet aantrekken als je in België dezelfde jongens voor handen hebt.”

Bezus trapt na op Izquierdo

Bezus (op dat moment al geel) tikt Denswil aan

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws