Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Vormer & Simons krijgen cursus veldrijden: “Pleurisding”

Vormer & Simons krijgen cursus veldrijden Pleurisding

Een dagje vrijaf is niet meteen aan Ruud Vormer en Timmy Simons besteed. Het Brugse tweetal stemde eerder deze week in met een ‘cursus veldrijden’ van Paul Herygers op het parcours van Koksijde. En dat bleek moeilijker dan verwacht…

In Blauw-Zwarte outfit verschenen de Brugse publiekslievelingen op de afpsraak. De “No Sweat No Glory”-leuze is immers minstens even toepasselijk in de cyclocross. Simons was zoals altijd zijn bescheiden zelve: “Ruud is iets sterker in bergaf en alles. Technisch is hij goed, maar de pure power…”

“Die heeft Timmy Simons”, lacht de Nederlander. De gevreesde zandstrook ging hem duidelijk niet al te best af: “Pleurisding”, roept hij. De volledige reportage wordt vrijdagavond uitgezonden tijdens de rust van Sint-Truiden – Club Brugge op PlaySports en Proximus11.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws