Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Club-fans furieus: “Dat noem ik nu eens een vuile kanarie”

(VIDEO) Club-fans furieus Dat noem ik nu eens een vuile kanarie

Op Stayen staat de brilscore na 45 minuten nog altijd op het bord. Club Brugge was heer en meester, maar slaagde er niet in om zijn kansen af te maken. Sint-Truiden parkeerde de bus en kon aanvallend niets klaarmaken. 

Scheidsrechter Lawrence Visser krijgt vanavond de assistentie van een videoref. Het gaat hier echter om een experiment, waarbij de videoref niet mag ingrijpen.

Toen Roman Bezus rond het half uur neergehaald werd door José Izquierdo, kreeg de Colombiaan een gele kaart onder zijn neus geschoven. Wat Visser en zijn assistenten echter niet zagen, was dat Bezus meteen na de tackle natrapte naar het hoofd van de Brugse vleugelspits.

In een andere fase kreeg Bezus wel geel. Even later kwam hij opnieuw heel goed weg na een venijnige fout op Denswil. Dat alles tot groot ongenoegen van de de Blauw-Zwarte aanhang. Ook onder meer Guilian Preud’homme en Franky Van der Elst zijn hard voor Visser & co. Onderstaand hun reacties en de bijhorende beelden.

Bezus trapt na op Izquierdo

Bezus (op dat moment al geel) tikt Denswil aan

Reacties op Twitter

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws