Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Castillo is betrokken bij maar liefst 70% van alle doelpunten van zijn ploeg

(VIDEO) - Castillo is betrokken in maar liefst 70% van alle doelpunten van zijn ploeg

Nicolas Castillo was vorig seizoen erg belangrijk bij het binnenhalen van de landstitel voor Universidad Católica. En ook in de huidige voetbaljaargang is de huurling van Club Brugge veruit de belangrijkste speler van de Chileense club.

Na tien speeldagen prijkt Universidad Católica op een gedeelde tweede plaats. En daar mag het Castillo dankbaar voor zijn. De 23-jarige spits was immers al betrokken bij 14 van de 20 goals die zijn team dit seizoen scoorde, goed voor maar liefst 70%! Onderstaand de beelden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws