Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verheyen ziet Club-speler als favoriet voor de Gouden Schoen

Gert Verheyen (analist)

Het nieuwe jaar nadert met rasse schreden en dat betekent dat de beste speler van 2016 zal bekroond worden met de Gouden Schoen. Gert Verheyen denkt dat de landskampioen straks nog eens aan de haal mag gaan met de prijs. 

Dimitri De Condé, Sportief Directeur van KRC Genk, schoof onlangs Alejandro Pozuelo naar voren als de verdiende winnaar van de Gouden Schoen. Verheyen is echter een andere mening toegedaan. “Het is een logische keuze dat De Condé Pozuelo vooruitschuift. Toch ben ik niet helemaal akkoord. Pozuelo behoort zeker bij de favorieten en mag van mij ook in de top 5 eindigen.”

“Maar persoonlijk vind ik dat Izquierdo het verdient”, gaat de analist verder. “We mogen niet vergeten dat hij in de periode januari – juni erg belangrijk was voor Club Brugge en hen ook mee kampioen heeft gemaakt.”

Verheyen stelt zich wel vragen bij de stemming. “Die is niet helemaal eerlijk. In de tweede stemronde zijn er meer stemmen, wat in het nadeel van Izquierdo speelt, aangezien hij lange tijd geblesseerd was. Toch is hij voor mij zeker een favoriet”, klinkt het tegenover Voetbalkrant.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws