Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanaken: “Voor de fans iets doen tegen Leicester en Kopenhagen”

engels-pina-vormer-vanaken-de-bock-club-brugge-leicester-city

Hans Vanaken stond in het Estadio do Dragaõ verrassend genoeg niet aan de aftrap, maar mocht na iets meer dan een uur voetballen toch zijn opwachting maken. De middenvelder viel degelijk in, maar kon Club helaas geen punten bezorgen.

“We hadden in deze twee wedstrijden tegen FC Porto zeker meer verdiend dan nul op zes”, baalde hij voor de microfoon van Q2. “We komen weer op een stomme manier op achterstand. In de tweede helft krijgen we dan nog de kansen om gelijk te maken, maar de bal wilde er niet in.”

“Ik wist pas iets voor de wedstrijd dat ik niet zou starten. Natuurlijk ben je ontgoocheld als je op de bank moet zitten, maar dan moet je met de juiste mentaliteit invallen. Ik denk dat ik dat vandaag wel gedaan heb. Het wordt sowieso moeilijk om nog te overleven in Europa. We moeten proberen om in Leicester hetzelfde te brengen en een goed resultaat te halen. Daarna moeten we thuis tegen Kopenhagen nog iets proberen te doen voor onze supporters.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws