Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanaken reageert op bankzittersstatuut tegen STVV

Hans Vanaken (Club Brugge - FC Porto)

Na een degelijke eerste en een mindere tweede helft is Club Brugge er toch in geslaagd om de drie punten te pakken op Stayen. Blauw-Zwart kreeg in de laatste minuut een strafschop, die keurig werd omgezet door Jelle Vossen.

Michel Preud’homme verraste tegen Sint-Truiden door zowel Hans Vanaken als Anthony Limbombe niet aan de aftrap te brengen. Beide spelers mochten echter op het uur invallen.

“Het was een moeilijke wedstrijd, want we speelden tegen een goed blok van STVV”, vertelt Vanaken tegenover PlaySports. “We geraakten er moeilijk doorheen en probeerden dan met voorzetten om de bal in de box te krijgen. Natuurlijk was de ontlading héél groot. Op Charleroi en Zulte Waregem spelen we een goeie wedstrijd, maar daar werden we niet beloond. Vandaag was het kwalitatief misschien iets minder, maar we hebben wel de drie punten.”

Tot slot vertelde Vanaken dat Preud’homme hem geen specifieke reden gaf waarom hij op de bank moest plaatsnemen. “Of ik verrast was? Daar is niet over gepraat. Iedereen is ontgoocheld als hij niet speelt. Ik dus ook. Als je dan invalt, probeer je wel iets bij te brengen. Ik heb geprobeerd om het tempo te verhogen en snel van kant te wisselen, maar het kwam er niet altijd uit.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws