Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanaken haalt uit naar KRC Genk: “Vanaf minuut één”

Hans Vanaken (Club Brugge - FC Porto)

Club Brugge kwam zondagnamiddag niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen KRC Genk. Blauw-Zwart ging op zoek naar een driepunter, maar slaagde er slechts één keer in om een gaatje te vinden in de Blauw-Witte muur die de bezoekers optrokken. Hans Vanaken was achteraf niet te spreken over de manier waarop de ploeg van Peter Maes voor de dag kwam in Jan Breydel.

“Er wou vandaag maar één ploeg voetballen en één ploeg wou dat zo goed mogelijk afbreken door tijd te winnen en fouten te maken. Daar zijn ze vandaag in geslaagd”, vertelt de middenvelder aan Sporza Radio.

“Beide ploegen hadden balbezit, maar kwamen niet tot grote kansen. Genk is vanaf minuut één begonnen met tijd te winnen en dat is jammer. Daar wordt ook weinig tegen gedaan, ze doen het een hele wedstrijd en pas in de 75e minuut krijgt hun doelman geel. Dat zijn dingen die de voetballende ploeg benadelen.”

“Wij proberen iets te laten zien en dat wordt zo tegengehouden”, foetert Vanaken. “We kunnen onszelf vandaag niks verwijten, we probeerden openingen te zoeken, wat na de 0-1 nog moeilijker werd. Uiteindelijk viel de 1-1 en dat was toch wel een bevrijding. Jammer genoeg viel die kopbal van Wesley niet binnen. Maar we groeien naar een beter niveau, waardoor het geluk binnenkort wel aan onze kant zal staan.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws