Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Trekt Michel Preud’homme straks naar de Serie A?’

Michel Preud'homme (Club Brugge - Genk)

Michel Preud’homme won met Club Brugge de beker, de landstitel en de Supercup. Voorts slaagde hij er ook in om Blauw-Zwart naar de kwartfinale van de Europa League te loodsen. Het succes van de Luikenaar gaat ook in andere landen niet onopgemerkt voorbij.

Volgens La Nazione heeft Fiorentina zijn pijlen gericht op Preud’homme. In Firenze zijn ze immers op zoek naar een vervanger voor Paulo Sousa, aangezien zijn contract na dit seizoen afloopt. Naar verluidt heeft de Italiaanse eersteklasser enkele weken geleden al gepolst naar de trainer van Club. Andere kandidaten voor de T1-functie zijn Maurizio Sarri, Massimo Oddo, Rolando Maran en Roberto Di Matteo.

Op aandringen van het bestuur en de supporters besliste Preud’homme na het binnenhalen van de titel om zijn lot langer te verbinden aan Blauw-Zwart. Hij heeft nog een contract tot midden 2019, maar zal zo goed als zeker na dit seizoen de deur in Jan Breydel achter zich dichttrekken. Bovendien is de kans groot dat MPH naar het buitenland trekt, aangezien hij al meermaals aangaf het gehad te hebben met de houding van de Belgische pers.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws