Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

The making of: deze 17 Club-iconen prijken op tifo 125 jaar Club Brugge

Tifo 125-jarig bestaan (Club Brugge - Genk)

Op zondag 13 november viert Club Brugge zijn 125-jarig bestaan. Omdat er door de interlandbreak komend weekend geen match op het programma staat, besloot Blauw-Zwart om de festiviteiten te laten plaatsvinden in de thuismatch tegen Racing Genk. Met onder meer een geweldige tifo. 

Blue Army kreeg de lastige taak om te bepalen welke Club-coryfeeën deel zouden uitmaken van de reusachtige banner. Footballheroes was dan weer verantwoordelijk voor de compositie, het ontwerp en het uittekenen van de tifo.

Deze 17 Club-legendes werden uiteindelijk vereeuwigd op het spandoek van 125 years pride and glory: Mendoza, Papin, Jensen, Engels, Lambert, Refaelov, Van der Elst, Happel, Cools, Ceulemans, Verheyen, le Fèvre, Goetinck, Cambier, Borkelmans, Amokachi en Simons. Onderstaand ‘the making of’, zoals altijd weer knap in elkaar gestoken door de mannen van FCB Support.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws